Hipertròfia Muscular


Hipertròfia Muscular

Hipertrofia Muscular Si el que desitges és incrementar la teva massa muscular, la millor opció és sens dubte agafar un Entrenador Personal.

L'entrenament d'hipertròfia és un tipus d'entrenament que s'inicia en els anys 30 a França i ràpidament es va popularitzar fins i tot abans de conèixer els principis fisiològics, anatòmics i quinesiológics que es produeix al cos. Aquest fet ha provocat que en l'actualitat hi hagi milers de falsos mites al voltant a l'entrenament de musculació. Mites, badomeries i perilloses falses creences que comporten sovint a entrenar sense resultats o a les lesions musculars.

És per això que per entrenar correctament es fa més recomanable l'ajuda d'un Entrenador Personal.

Amb el teu Entrenador Personal de PFK coneixeràs els principis fisiològics bàsics per a la hipertròfia muscular, la correcta tècnica en l'execució dels exercicis (imprescindible per prevenir lesions) i l'assessorament dietètic que necessites en cada moment per optimitzar els teus resultats.

A més a més, PFK Entrenadors Personals té accés a diverses instal·lacions esportives de Barcelona per realitzar aquests entrenaments de manera adequada.

Si ho desitges el nostre entrenador personal també pot desplaçar-se al domicili si aquest es troba a Barcelona o voltants.