Perdre pes


Perdre pes

Perdre pes Si desitges reduir de forma eficaç el teu percentatge de greix i mantenir els teus resultats en el temps amb garanties; necessites uns dels nostres Entrenadors Personals.

Amb el teu Entrenador Personal tindràs el servei global que necessites. Des de realitzar l'exercici més adequat i de major despesa calòrica per aconseguir cremar greix ràpidament, fins a l'assessorament dietètic individualitzat que necessites. Així mateix, el teu Entrenador Personal t'assessorarà sobre la hidratació més correcta, l'horari i nombre de menjars al dia, aliments a evitar, conductes recomanables, etc.

S'ha de tenir present que per reduir el greix de manera adequada no has de recórrer únicament a una dieta ja que aquestes, per si soles, i especialment si no estan regulades per un professional, comporten una ràpida pèrdua d'aigua (deshidratació) i de massa muscular, la qual cosa dóna com a conseqüència, la disminució del nombre de calories que es consumeixen al llarg del dia i, per tant, la persona tendeix a augmentar de pes amb més facilitat encara ingerint el mateix que abans (efecte rebot).

Gràcies al servei individualitzat que ofereix l'Entrenador Personal, aquest pot detectar a més a més peculiaritats com a l'hipotiroïdisme, canvis hormonals postmenopàusics, inhibició del sistema nerviós, genètica o altres factors que influeixen en la pèrdua de pes i adequar l'entrenament en conseqüència.